Searching...
joi, 11 septembrie 2014

Tableta PC UTOK 700D Lite 7"

22:57

  • 7 INCH DE CULORI SUPERBE

 
Poți purta oriunde cu tine un ecran superb de 7 inch, care îți afișează culorile naturale și vibrante ale pozelor sau filmelor preferate. Cu tableta UTOK 700D Lite conținutul tău multimedia îți va oferi o experiență superioară a divertismentului. Fie că citești ultimul capitol al cărții tale preferate sau cele mai recente știri, ecranul de 7 inch face din tableta UTOK 700D Lite soluția portabilă de care ai nevoie atunci când te afli în mișcare.
Miile de aplicații disponibile pentru UTOK 700D Lite îți vor umple ecranul cu cele mai distractive forme, culori și animații, clipurile video îți vor capta atenția și mai mult. 
 
 
 
 
  • ADIO SINGLE CORE, BUN VENIT DUAL CORE!

Mezinul familiei de tablete, UTOK 700 D Lite, primește acum un puternic procesor dual core, care te va încânta. Browsing mult mai rapid, deschiderea aplicațiilor cât ai bate din palme, navigarea printre documentele tale, toate acestea se petrec mult mai rapid datorita procesorului dual core de 1.0 GHz. Iar atunci când clipele devin plictisitoare, cipul grafic Mali-400 D cu tehnologie 2D/3D Open GL îi va permite tabletei UTOK 700 D Lite să ruleze jocurile tale preferate.
Iar cu memoria RAM suficientă pentru a lucra rapid și a sări de la o aplicație la alta, UTOK 700 D este o tabletă care va răspunde comenzilor tale în cel mai scurt timp.
 
 
  • MOMENTELE APAR PENTRU A FI ÎMPĂRTĂȘITE

 
Veștile bune sunt și mai bune atunci când le poți împărtăși cu cei dragi, iar cu UTOK 700D Lite, ai numeroase modalități de a-ți contacta prietenii. Cu o conexiune activă de internet poți să le scrii prin mail, prin rețelele sociale sau să îi apelezi video prin intermediul aplicațiilor precum Skype sau Viber, disponibile gratuit, dar și a camerei frontale incluse.
Fii primul care răspândește cele mai frumoase poze și clipuri video prin intermediul rețelelor sociale și a aplicațiilor de chat datorita miilor de aplicații Android disponibile în Magazinul Play. Iar când majoritatea sunt disponibile gratuit, ai toate mijloacele posibile de a fi mai aproape de cei dragi.
 
  • CONECTEAZĂ-TE ORIUNDE

 
Mezinul familiei tabletelor UTOK nu duce lipsă de opțiuni de a-și extinde posibilitățile. Prin conexiunea puternică WiFi te poți relaxa sau distra ore în șir cu jocuri, clipuri video, cărți și aplicațiile tale preferate. Le poți stoca pe toate în memoria internă prin conexiunea portului microUSB a tabletei sau pe cei până la 32 GB ai cardului microSD opțional. 
Posibilitatea de a adauga un modem 3G transforma tableta UTOK intr-un gadget conectat în permanență la internet. Vei putea împărtăși momentele care se întâmplă oriunde: pe stradă, în cafeneaua preferată, în călătorii și la întâlnirile cu prietenii. Iar prin camera frontală poți oricând să povestești și să arăți celor dragi cele mai noi vești.
 
 
 
  • COMPACT ȘI ATRACTIV

 
Desi UTOK 700D Lite este echipată cu numeroase caracteristici, designul tabletei este atât de compact încât o poți lua cu tine oriunde. Poți sta liniștit daca bagajul tău este întotdeauna plin, UTOK 700D Lite își găsește loc oriunde: un compartiment îngust al bagajului, o geantă de mici dimensiuni, chiar și un buzunar. Având doar 300 de grame, UTOK 700D Lite este ușor de ținut într-o singură mână și chiar mai ușor de transportat.
Culoarea albă a tabletei îi oferă un aspect elegant, dar în același timp îndrăzneț, iar tu poți fi sigur că vei stârni curiozitatea celor din jur.
 
  • GARANȚIE EXTINSĂ LA 5 ANI, BONUS

 
Cu aplicația Garanție preinstalată pe tableta UTOK 700D Lite, poți extinde garanția produsului tău la 5 ani.
Accesează aplicația și completează formularul în termen de 30 de zile de la prima pornire a tabletei .
Garanția produsului tău vă fi extinsă la 5 ani.
Fără niciun cost suplimentar.
 
  • FILME & TV - ACCES O LUNĂ DE ZILE, BONUS

 
Experimentează lectura digitală! Tableta UTOK 700D Lite îți oferă 100 de cărți în format electronic pe care le poți citi prin aplicația Elefant eBooks Reader, preinstalată în memoria dispozitivului.
Ușor de folosit și cu o interfață intuitivă, aplicația Elefant eBooks Reader este soluția perfectă pentru lectura cărtilor în format electronic.
Deschide aplicația Elefant și importă toate cărtile pentru a te bucura de lista completă a titlurilor!
 
  • 100 DE CĂRȚI ÎN FORMAT ELECTRONIC, PREINSTALATE

 
Experimentează lectura digitală! Tableta UTOK 700D Lite îți oferă 100 de cărți în format electronic pe care le poți citi prin aplicația Elefant eBooks Reader, preinstalată în memoria dispozitivului.
Ușor de folosit și cu o interfață intuitivă, aplicația Elefant eBooks Reader este soluția perfectă pentru lectura cărtilor în format electronic.
Deschide aplicația Elefant și importă toate cărtile pentru a te bucura de lista completă a titlurilor!
 
 
Specificatii tehnice

Tableta PC UTOK 700D Lite 7”


Sistem de operare
Android 4.2 Jelly Bean
Display

7
Rezolutie
800x480 (XGA) 16:9
Tipul de ecran
Capacitiv multitouch 5 puncte
Procesor
Dual Core Cortex A23, 1 GHz
GPU
Dual Core Mali 400 2D/3D Open GL
Memorie RAM
512Mb DDR3
Memorie interna
8 GB
Memorie extinsa
Suportă până la 32 GB Micro SD Card – neinclus
Camera
Fata – 0.3 Mp
Wifi
IEEE 802.11b/g/n
3G
Suportă WCDMA 3G extern
GPS
Nu
Senzor de lumina
Da
Senzor de gravitatie
Da, Accelerometru
USB
1x microUSB
Audio iesiri
Speakers 1W, 1x iesire audio 3,5 mm
Microfon
Da
Multitasking
Da
Audio
MP2,MP3, WMA, OGG, AAC, FLAC, APE,WAV
Video
AVI, WMV, MP4, MKV, RM, RMVB,FLV, MPEG1/2/4 , MJPG , H263 ( 1280 × 720 ) , H264 ( 720 × 480 )

MS Office
Suporta Word, Excel, PowerPoint
Adobe Flash
Adobe Flash Player 11.1
Aplicatii
Android Market, Browser, Google Maps

Foto
JPEG, BMP, GIF, PNG, JPG
E-book
BONUS
 
ANSI, UNICODE TXT, PDF, PDB, HTML, EPUB
Elefant - 100 de carti in format electronic
Seenow - Un abonament de o luna de zile TV + Filme
 
Limba
Romana / alte 70 de limbi
Acumulator
2500 mAh

Durată acumulator
Pana la 5 ore
Culori
Negru
Greutate
300 g
Dimensiuni
192 x 117 x 11 mm
Accesorii incluse
Alimentator priză, cablu USB, cablu OTG, casti stereo, manual de utilizare în limba română

Pentru mai multe detalii click pe butonul de mai jos.

Tableta PC UTOK 700D Lite 7 inch 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu